Πλατεία Γουμένιο, Μύκονος, Κυκλάδες - Ελλάδα
Τηλ.: +30 22890 27004
Ωρες Λειτουργίας
12:00μμ - 02:00πμ

Επισκεφτείτε το όμορφο εστιατόριο μας

Caesar’s Mykonos

Σ’αυτό το όμορφο νησί, μέσα στην καρδιά της χώρας της Μυκόνου βρίσκεται το Caesar’s.

Εκεί που τα πολυσύχναστα σοκάκια συναντούν την θαλασσινή αύρα αποκαλύπτεται το γραφικό σκηνικό όπου βρίσκεται το εστιατόριό μας.

Σε μια μικρή πλατεία, όπου απέχει πέντε λεπτά από το παλιό λιμάνι, το Caesar’s λειτουργεί από το 1988 ως μια οικογενειακή επιχείρηση από τον Ευριπίδη και την Ρινέττα.

Όλα αυτά τα χρόνια, φρόντισαν και οι δύο με μεράκι και αγάπη να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη θέση τους στις γαστρονομικές επιλογές του νησιού. Στο μενού θα βρείτε εμπνευσμένα πιάτα που μπορούν να βάλουν σε πειρασμό τους επισκέπτες, να τολμήσουν, να εξερευνήσουν και να εξιτάρουν τους ουρανίσκους τους. Κάτι το οποίο καταφέρνουμε δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην προέλευση και στην φρεσκάδα των υλικών που χρησιμοποιούμε.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σας συνεπάρει η ειδυλλιακή, ζεστή ατμόσφαιρα και το κομψό περιβάλλον εμπνευσμένο από το Κυκλαδίτικο αρχιτεκτονικό στιλ.

Όλα τα παραπάνω, φυσικά, συνδυασμένα με επαγγελματική εξυπηρέτηση, καθώς η προτεραιότητά μας είναι να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο και να τους κάνουμε να αισθανθούν μοναδικοί.Αυτή είναι και η πιο επιτυχημένη συνταγή μας για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την αφοσίωσή τους.

Read more
© 2020 Caesars Mykonos.gr. All Rights Reserved. | Κατασκευή Ιστοσελίδων www.acp.gr